02-12-2023

Vandaag hadden we de aankeuring van Indy in Amersfoort. Het was een frisse ochtend, maar geslaagd. Ze kreeg een erg positieve beoordeling.

21-05-2023

Wat een geslaagde dag hebben we vandaag gehad, een prachtige wandeling gemaakt bij het Lage Vuursche met ons A-nest. We hadden heerlijk weer, de honden konden lekker zwemmen en ze gingen allemaal super goed met elkaar. Wat een prachtige stabiele honden. 

02-05-2023

De verwachting is dat Jordan rond juli loops zal worden. Als alles goed gaat verwachten wij in september een nestje. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op de wachtlijst.

17-04-2023

Hiep hiep hoera voor Jordan!
Mijn trouwste vriendinnetje alweer is alweer 4 jaar.

01/02-04-2023

Venom geslaagd voor BH/VZH

Jordan gezakt IGP1: 

Vandaag liepen wij voor het eerst IPG1,  Jordan was vanmorgen te hectisch met het speuren en door stress en zenuwen van mij maakte ik fouten en zijn we helaas niet geslaagd. Maar wat ben ik dankbaar voor deze hond, we zijn samen gekomen tot waar we nu zijn. Ze heeft het super gedaan en ik ben trots op wat we vandaag wel hebben laten zien, want het is een kanon van een hond! 


The best view comes after the hardest climb..

25-02-2023

Venom werd vandaag aangekeurd als dekreu bij de IHR.

Op zijn pagina vind je alle informatie over hem.

08-01-2023

Vandaag deden onze honden mee tijdens de nieuwjaarsshow in Heeten. 

 Voor Venom was het de eerste keer in de open klasse reuen. Indy deed mee in de puppy klasse teven en ook haar broer Raven was er en hij liep mee in de puppy klasse reuen. 

Venom 1e plaats, 2e beste reu 
Indy 1e plaats, 2e beste pup
Raven 1e plaats, beste pup 

Een geslaagde dag, mooi commentaar een mega trotse fokker!

31-10-2022

Ruim 2 weken geleden werd Venom 1 jaar, dat betekend dat het tijd was voor zijn HD/ED onderzoek. Altijd weer een erg spannend moment. Vandaag kwam de uitslag terug en alles is goed! 

Een tevreden en gelukkig vrouwtje, dit is mijn mooiste beloning voor de beste zorg die hij krijgt. 

Zijn testresultaat is in te zien op zijn profiel

25-05-2022

Slecht 9 dagen oud, maar toch zijn vandaag onze kleine baby's gechipt. Dit omdat wij ook direct de Embark DNA testen hebben afgenomen. Hopelijk zijn de testresultaten binnen voordat de pups vertrekken naar hun nieuwe huisjes. Dit  geeft ons een hoop inzicht over de genetica van de hondjes. 

16-05-2022

A-nest 'Of Castle Black' is geboren!

05-05-2022

De werpkist staat klaar, dank aan Johan Sluijer voor het lenen. 

Hoe bijzonder dat Jordan 3 jaar geleden in deze werpkist werd geboren (en een hoop prachtige pups meer in de afgelopen jaren) en dat haar eigen nakomelingen nu in diezelfde werpkist geboren mogen worden.  


29-04-2022

Jordan doet het super, alles gaat eigenlijk heel voorspoedig. Ze is wat eerder uitgeput tijdens te wandelingen, heeft eetlust voor 10 en begint goed te groeien. Wij zijn erg tevreden en het einde komt langzaam aan in zicht. 

15-04-2022


Een spannende dag vandaag, vanmorgen vroeg hadden we de echo bij de dierenarts. Ergens wist ik het al wel, maar om teleurstelling te voorkomen hield ik er rekening mee dat ze ook gewoon schijnzwanger kon zijn. 

Gelukkig goed nieuws: Jordan is drachtig!

Wat een opluchting en blijdschap. De laatste dingen regelen en dan mogen we aftellen tot de bevalling. Wij zijn ontzettend benieuwd naar haar eerste nakomelingen.


21-03-2022

De dekkingen zitten erop, nu 4 weken duimen draaien in de hoop dat ze drachtig is. Hopelijk kunnen we het dan doormiddel van echografie bevestigen. Het hele verhaal kun je volgen via het drachtboek. 


03-02-2022


Jordan is loops, al 6 weken zit ze volop in de verharing, gebruikelijk bij haar is dat ze 1 maand voor haar loopsheid haar vacht verliest. Al 2 weken lang houd ik haar nauwlettend in de gaten en hield ik grondige bodeminspecties of ik nog geen druppeltjes bloed vond. Gisteren zag ik heel lichtjes een druppeltjes, weer even dubbel checken en het is eindelijk echt zo. Nog maar heel minimaal, maar het begin is er! 

Ik voel een gezonde spanning, kriebels in mijn buik en steeds vraag ik mijzelf af of het allemaal wel goed zal gaan en of het gaat lukken. Geduld is nu een schone zaak, vanaf volgende week beginnen we met de progesteronbepaling en hopelijk dan in het weekend een dekking. 


Keep you posted! 🤞 


2022

Wij wensen jullie een liefdevol en gelukkig 2022. 
Een nieuw jaar met mogelijkheden, nieuwe doelen en voornemens. Waarin we hopelijk allemaal gezond mogen blijven en een beetje terug kunnen naar het oude normaal.