25-05-2022

Slecht 9 dagen oud, maar toch zijn vandaag onze kleine baby's gechipt. Dit omdat wij ook direct de Embark DNA testen hebben afgenomen. Hopelijk zijn de testresultaten binnen voordat de pups vertrekken naar hun nieuwe huisjes. Dit  geeft ons een hoop inzicht over de genetica van de hondjes. 

16-05-2022

A-nest 'Of Castle Black' is geboren!

05-05-2022

De werpkist staat klaar, dank aan Johan Sluijer voor het lenen. 

Hoe bijzonder dat Jordan 3 jaar geleden in deze werpkist werd geboren (en een hoop prachtige pups meer in de afgelopen jaren) en dat haar eigen nakomelingen nu in diezelfde werpkist geboren mogen worden.  


29-04-2022

Jordan doet het super, alles gaat eigenlijk heel voorspoedig. Ze is wat eerder uitgeput tijdens te wandelingen, heeft eetlust voor 10 en begint goed te groeien. Wij zijn erg tevreden en het einde komt langzaam aan in zicht. 

15-04-2022


Een spannende dag vandaag, vanmorgen vroeg hadden we de echo bij de dierenarts. Ergens wist ik het al wel, maar om teleurstelling te voorkomen hield ik er rekening mee dat ze ook gewoon schijnzwanger kon zijn. 

Gelukkig goed nieuws: Jordan is drachtig!

Wat een opluchting en blijdschap. De laatste dingen regelen en dan mogen we aftellen tot de bevalling. Wij zijn ontzettend benieuwd naar haar eerste nakomelingen.


21-03-2022

De dekkingen zitten erop, nu 4 weken duimen draaien in de hoop dat ze drachtig is. Hopelijk kunnen we het dan doormiddel van echografie bevestigen. Het hele verhaal kun je volgen via het drachtboek. 


03-02-2022


Jordan is loops, al 6 weken zit ze volop in de verharing, gebruikelijk bij haar is dat ze 1 maand voor haar loopsheid haar vacht verliest. Al 2 weken lang houd ik haar nauwlettend in de gaten en hield ik grondige bodeminspecties of ik nog geen druppeltjes bloed vond. Gisteren zag ik heel lichtjes een druppeltjes, weer even dubbel checken en het is eindelijk echt zo. Nog maar heel minimaal, maar het begin is er! 

Ik voel een gezonde spanning, kriebels in mijn buik en steeds vraag ik mijzelf af of het allemaal wel goed zal gaan en of het gaat lukken. Geduld is nu een schone zaak, vanaf volgende week beginnen we met de progesteronbepaling en hopelijk dan in het weekend een dekking. 


Keep you posted! 🤞 


2022

Wij wensen jullie een liefdevol en gelukkig 2022. 
Een nieuw jaar met mogelijkheden, nieuwe doelen en voornemens. Waarin we hopelijk allemaal gezond mogen blijven en een beetje terug kunnen naar het oude normaal.