B-NEST 


Patience Jordan van Dorpzicht
geb. 17-04-2019
M. Evita-Mila van Dorpzicht
V. Niclas vom Altdeuschen Eck
x
Valdor Wodan van Dorpzicht

 geb. 23-02-2022
M. Royal Lady Jazzy van Dorpzicht
V. Cyras Loki Dark Boy von der Wolfslounge


VALDOR WODAN VAN DORPZICHT

PATIENCE JORDAN VAN DORPZICHT

Drachtboek

Woensdag 9 augustus 2023
Dag 7: Omdat Jordan al behoorlijk voor Venom staat te dansen besluit ik vandaag een eerste progesteron test in te zetten. Rond de middag heb ik uitslag 3.9. Hoger dan verwacht, helemaal omdat het de vorige keer zo langzaam steeg. Vrijdag opnieuw testen. 

Vrijdag 11 augustus 2023
Dag 9: Vanmorgen gelijk bij aankomst op mijn werk wat bloed afgenomen van Jordan en ingezet. Rond half 10 hebben we de uitslag, 10,1. Dat betekend vandaag dekken! Johan gelijk gebeld, hij haalt Wodan op en is rond 13:00 bij mij. Ondertussen heb ik met mijn collega's overlegd dat ik eerder weg mag, zodat ik samen met Johan de dekking kan begeleiden. Het is namelijk de eerste dekking voor Wodan.  
Alles verloopt eigenlijk heel soepel, Thom heeft Venom meegenomen voor een wandeling en Wodan is gelijk erg ge├»nteresseerd in Jordan en weet wat hij moet doen. Binnen een half uur staan ze voor 20 minuten gekoppeld. De eerste geslaagde dekking. 

Zaterdag 12 augustus 2023
Dag 10: Omdat Wodan het weekend blijft logeren (luxe) heb ik vandaag ook de mogelijkheid om ze nog weer bij elkaar te laten. Als snel hebben we nog een geslaagde dekking en staan ze weer voor ruim 20 minuten gekoppeld. Onderling gaat het ook erg goed met de honden. Venom is iets gefrustreerd, maar de mannen gaan heel goed samen.

Zondag 13 augustus 2023
Dag 11: Vanmorgen vroeg uit de veren en de honden weer samen. Dit keer duurt het iets langer, maar na een poosje hebben we toch nog de laatste dekking. Rond 9 uur is Johan bij mij om Wodan weer op te halen. Nu hopen op knappe pupjes. 

Woensdag 6 september 2023
Dag 26:  We zijn al 3 weken verder en Jordan lijkt wel drachtig, ze is steeds heel misselijk, eet haar brokken niet of met lange tanden. Ook denk ik al een klein buikje te zien en zijn haar tepels meer gezwollen. 

Het is nog erg vroeg, maar omdat ik alle vertrouwen heb in mijn dierenarts gaan we vandaag voor de echo. Bij binnenkomst even wegen en is ze toch bijna 3kg afgevallen. Daarna de spreekkamer in, even scheren en ook de dierenarts vind dat ze al wat meer tepels heeft. Het is nog pril, maar we zien duidelijk de vruchtzakjes met inimini pupjes, het is nog te vroeg om hartactie te zien, maar dat geeft niet, ze is drachtig. Nu extra verwennen en zorgen dat we haar goed op gewicht kunnen houden. 

Eind van de dracht zullen we een r├Ântgenfoto maken, dan weten we hoeveel pups ze verwacht.