Onze huisdieren:

Omdat zij ook onderdeel zijn van ons gezin, mijn dagelijkse routine en ik even dol ben op al onze huisdieren, wil ik ze graag hieronder aan jullie voorstellen. 

Rocket (02-09-2017)

Onze straatrat. Ergens in 2018 verscheen deze knapperd vanuit het asiel op mijn werk. Toen hij uit het reismandje kwam was ik opslag verliefd, als ik nu de foto's terug kijk.. tja dan denk ik daar wel anders over, gelukkig is hij goed opgedroogd, haha. Hij had nog wel wat probleempjes niesziekte, auto-immuunziekte, ontstoken ogen en een hartruis en werd dus mijn zorgenkindje. Alles accepteert hij van mij en alles kan ik met hem doen, van nagels knippen tot pillen en röntgenfoto's maken. Alles ondergaat hij probleemloos met mij in de buurt. 2 weken was hij bij ons toen hij voor het eerst naar buiten glipte, maar hij kwam direct terug toen ik hem riep, alsof hij altijd al bij ons had gewoond. Een lot uit de loterij, a match made in heaven!

Winter (28-04-2021)

Een katje erbij leek mij geweldig, Thom wat minder, hij vond Rocket al teveel. Ik vroeg hem erover na te denken, uiteindelijk ging hij overstag en ging ik op zoek naar een katje. Ik wist precies wat ik wilde, een Brits Korthaar.  Winter komt bij een Duitse fokster vandaan en is met 15 weken bij ons komen wonen. Ze is ontzettend goed gesocialiseerd en paradeerde na 2 dagen door ons huis alsof ze hier al jaren woonde. Rocket moest niks van haar weten, 8 weken lang heeft hij naar haar lopen blazen. Steeds weer zocht ze voorzichtig toenadering en bleef ze hem kopjes geven. Tegenwoordig zijn ze de grootste vriendjes. 

Winter deinst nergens voor terug, ze kroelt met alle visite, loopt tussen de honden, schooiert net zo hard bij Jaxson zijn stoel en hangt bij Aleyna en haar vriendinnetjes over de schouder. Alles vindt ze gezellig, ze is een enorme aanwinst in ons gezin en zelfs Thom kan katten iets meer waarderen door haar. 

Winter heeft een stamboom en als alle onderzoeken goed zijn, hopen wij op een nestje van haar in de toekomst. 

Delta & Echo (januari 2021)

Toen ik Thom leerde kennen had hij al  een Baardagaam, na jaren wilde hij erg graag weer reptielen. We kochten een groot terrarium, hebben zelf een prachtige achterwand gemaakt, ingericht en dwerg baardagamen aangeschaft. Ontzettend leuk om naar te kijken en zeker tijdens het voeren. Toch vind ik de verzorging een stuk lastiger dan verwacht en zeker in vergelijking met een hond of kat. Het is zo moeilijk om ze goed te kunnen lezen. Ik merk dat vooral ik dit wel lastig kan loslaten en mij snel ongerust maakt. Hopelijk wordt dit met de tijd vanzelf beter.